fbpx

De leukste en lekkerste bijbaan van Den Haag. We horen je denken; leuk en lekker?! Jazeker! Producten proeven is namelijk een must als je bij ons komt werken! Dat jij alles op alles om klanten met een glimlach de deur uit te laten lopen vinden wij geweldig! Samen met jou willen wij onze klanten de liefde voor onze producten meegeven. Bij DS Patisserie werken betekent: werken in het luxere segment van de bakkerij waar ieder product en iedere klant met veel aandacht en zorg behandeld wordt.

Wie zijn wij?

DS Patisserie is dé patisserie waar je moet zijn als je op zoek bent naar de lekkerste brownies, heerlijk ijs, croissants en macarons. Waar wij voor staan zijn pure ingrediënten van goede kwaliteit. Pistache ijs gemaakt met 100% pistachepasta, smaakstoffen komen er bij ons niet in. Geen margarine, maar pure roomboter. En liefde, heel veel liefde. Dit zie je terug in onze producten in de winkel, het gelach van onze medewerkers en: je proeft het ook! Naast DS Patisserie wordt er nog een ander bedrijf vanuit de patisserie gerund: De Lekkerste Brownies waarmee we onze fantastisch smeuïge brownies door heel Nederland versturen.

Wat ga je doen?

Je werk zal bestaan uit het goed laten reilen en zeilen van de patisserie. Dit doe je door samen met je collega’s verschillende werkzaamheden uit te voeren zoals:

 • Zorgen dat de winkel er tiptop uitziet. Zijn alle producten bijgevuld? Is alles schoon en netjes?
 • Klanten voorzien van lekkers: croissants, een kopje koffie, een ijsje? Jij zorgt ervoor dat klanten met een lach op hun gezicht de deur uitlopen.
 • Overige werkzaamheden zoals: koekjes inpakken en brownies op de post doen.
 • Veel lekkers proeven natuurlijk!

Verderop in deze vacature lees je hoe een gemiddelde werkdag bij ons eruit ziet.

Wat maakt jou de perfecte winkelhulp?

 • Je vindt het leuk om samen met collega’s klanten zo goed mogelijk te helpen met het uitkiezen van al dat lekkers.
 • Je hoeft geen ervaring te hebben, maar wilt wel graag leren! Wij werken je met liefde in zodat je weet waar je op moet letten in de winkel.
 • Je bent enthousiast en vrolijk, houd van aanpakken en van blije klanten.
 • Je wil graag een extra zakcentje na school verdienen en in het weekend werken vind je ook niet erg.
 • Je bent 16 of 17 jaar en spreekt goed Nederlands.

Wat bieden wij jou?

 • Een plek in het gezelligste bakkersteam van Den Haag
 • Een passend salaris, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op fulltime basis volgens de CAO Bakkerij.
 • 10 % korting op al het lekkers wat wij maken en je in de winkel verkoopt.
 • Tijdens werktijd genieten van een lekker croissantje/ijsje.

Zo ziet jouw dag eruit.

Je werkdag begint deze zaterdag morgen om 9.00 uur wanneer de winkel opengaat. Voordat je dienst begint kleed je je om en pak je een kopje thee of koffie. Bij je collega check je of er bestellingen staan voor die dag en of ze al klaarstaan. Dan hoef je niet te zoeken wanneer de klant in de winkel staat. In het weekend is het gezellig druk in de winkel en ben je vooral bezig met klanten in de watten te leggen. Elke klant die binnenkomt, komt iets lekkers halen en je vindt het leuk om ze zo goed mogelijk daarbij te helpen. Als het even wat rustiger is in de winkel zorg je ervoor dat de mand met croissants weer aangevuld wordt. Je collega heeft ze net afgebakken dus ze zijn zelfs nog een beetje warm! Nadat je de mand hebt aangevuld komt mevrouw de Jong binnenwandelen. Je weet dat ze zo heet, want ze komt iedere zaterdagochtend! Vandaag is ze op zoek naar een lekker dessert want haar kleinkinderen komen eten. Ze dacht zelf aan brownies, maar ze twijfelt een beetje of dat genoeg is. “Houden uw kleinkinderen van ijs?”, vraag je. “Jazeker, daar zijn ze dol op!”, zegt ze met een twinkeling in haar ogen. “Als ik zelf de brownies als dessert eet, schep ik er weleens een bolletje vanille ijs bij. Dat is echt superlekker”, vertel je haar. “Helemaal als je er ook nog karamelsaus overheen giet.” Mevrouw de Jong lacht: “Dat is een goed idee. Voor mijzelf is dat wat zwaar, maar mijn kleinkinderen vinden dat vast fantastisch! Wat fijn dat je meedenkt. Ik wil graag 5 brownies, een liter vanille ijs en doe dan ook maar een potje karamelsaus erbij”. Tevreden loopt mevrouw de Jong de winkel uit. Op naar een fijne avond met haar kleinkinderen. Terwijl je haar nakijkt, komt er een lach op je gezicht. Wat is het toch fijn om mensen blij te maken met al dat lekkers! Nadat je de volgende klant hebt geholpen, zie je dat de potjes karamelsaus bijna op zijn. Er is op dit moment even niemand in de winkel, dus kun je ze rustig bijvullen. Tot de volgende klant weer binnenkomt. Tussen het helpen van de klanten door pak je de amandelkoekjes in die net afgekoeld waren. Er komen al meerdere klanten op de geur af. Nu dus zorgen dat ze snel in de winkel liggen! Nadat je de koekjes hebt ingepakt kijk je op de klok: het is alweer 15.00 uur. De dag is voorbijgevlogen! Voordat je naar huis fietst eet je nog even een lekker ijsje. Heerlijk!

Denk jij nu ‘WAUW, dit lijkt mij super leuk!’ Stuur een bericht via Instagram of mail naar info@dspatisserie.nl Samen kijken we of het wat voor jou is. Dan kan je meteen mooi onze brownies en macarons proeven.

Kleurrijke foto van macarons gemaakt door DS Patisserie in Den Haag

Wil jij tips en inspiratie ontvangen?

 

Schrijf je in en ontvang 2 x per maand onze Sweet Talk met de leukste tips, onze blogs en inspiratie.

Yes! Zodra de volgende Sweet Talk verzonden wordt dan ontvang jij deze ook.

Pin It on Pinterest