fbpx

Ambachtelijk gedraaide gelato

dagelijks vers gedraaid ook in de winter op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Ons ijs

Sinds begin Mei 2019 verkopen wij gelato die wij dagelijks vers draaien in onze winkel. In het filmpje zie je de ijsvitrine waar ook het ijs in gedraaid wordt. Wij hebben ervoor gekozen om 6 smaken ijs te verkopen.

Liever 6 goede smaken die dagelijks vers gedraaid worden als een vriezer vol met ijs wat er al enkele weken ligt. Ben jij benieuwd welke smaken wij vandaag verkopen? Bekijk dan onze Instagram stories. Hier zie je dagelijks welke smaken er te koop zijn.

Wil jij weten wat het verschil is tussen gelato en roomijs?

Lees in dit blog hoe het zit.

ijsje kopen den haag

Hoorntje

Wij hebben diverse hoorntje in het assortiment. Uiteraard het kinderhoorntje of een oubliehoorn.

Daarnaast kan je ook kiezen voor een luxe hoorn. Een oubliehoorn die in de pure chocolade is gedipt en daarna door de spikkels of geroosterde hazelnoten is gerold. 

gelato den haag

Bakje

 Ben jij niet zo’n fan van een hoorntje? Dan hebben wij voor jou een bakje waar wij het ijs in spatelen. Uiteraard met een koekje bovenop! 

Hierbij krijg je een lepeltje dat biologisch afbreekbaar is. Een bewuste keuze om zo de plastic verspiling tegen te gaan. 🙂

 

ijssalon den haag

1/2 Liter of  1 Liter

Wil jij thuis op de bank genieten van een filmpje met een bak ijs? Of ben je op zoek naar schepijs voor bij het dessert? Ook dan kan je bij ons terecht! Wij hebben thermobakken van een halve en hele liter die wij volscheppen met de smaken die jij wilt.

Gallery

ijssalon den haag centrum
ijssalon den haag centrum
gelato den haag
gelato The Hague
ijssalon den haag centrum
ice cream den haag

Onze redenen om gelato te spatelen zijn…

%

Bevat maximaal 8 % vet.

%

Bevat tot 60 % minder lucht.

Wordt geserveerd op -13

Pin It on Pinterest