fbpx

LOGO MACARONS

By DS Patisserie
website ds patisserie
DS Patisserie in Parijs

Over ons

Logo macarons by DS Patisserie bestaat sinds 2012. Nadat Delicious Sweetness, nu DS Patisserie in 2011 gestart is zijn wij al vrij snel begonnen met het maken van macarons voor de zakelijke markt. 

In 2016 hebben wij onze Franse patisserie geopend op de Denneweg in Den Haag. De macaron is één van de meest verkochte producten in de winkel naast de franse patisserie die wij maken.

Benieuwd naar het hele verhaal?

Wat kunnen wij nog meer voor jou betekenen…

Bedankjes

Op het lanceringsfeest van een nieuw product zijn de gasten enthousiast. Hoe leuk is het om ze bij vertrek een zakje macarons mee te geven in de kleur van het bedrijf of het gelanceerde product. Uiteraard met logo!

Verjaardagen

Waar mensen werken zijn mensen jarig. En wie jarig is trakteert! 

Wij verzorgen graag wat lekkers om te trakteren. Denk hierbij aan 1-persoons tartelettes, maar ook macarons, koekjes of chocolade.

Vergaderingen

De vergadering staat gepland. voor de koffie wordt gezorgd. Goede kwaliteit koffie. En dan het koekje. Standaard, niet spannend en het komt totaal niet overeen waar het bedrijf voor staat. Dan kan je een grote deal binnen halen, waarom dan niet alles perfect? Wij zorgen graag voor net dat beetje extra!

Relatiegeschenken

Als nieuwe klant is het zo leuk om een kleine attentie te ontvangen wanneer de handtekening onder een nieuwe samenwerking staat. Een lekker pakketje, macarons met het logo van de nieuwe klant of het project, of een taart met de boodschap dat je blij bent met de nieuwe samenwerking. Heb je interesse? Neem dan contact op en dan gaan we samen kijken wat het best bij het bedrijf past.

Kerstpaketten

Vroeger was alles beter.. Hahaha. Herriner jij het je nog? Het goed gevulde levensmiddelen pakket voor de kerst? De afgelopen jaren is hier verandering in gekomen, maar telkens vaker grijpen de bedrijven weer terug op het pakket van vroeger. Maar dan wel 2.0. Een pakket met zorg samengesteld. Met handgemaakte producten die met zorg zijn gemaakt. Laat jij je medewerkers weer genieten dit jaar?

Ontbijt/lunch pakket

Heb jij op kantoor niet de faciliteiten voor een ontbijt of lunch en moet dit toch verzorgd worden? 

Wij verzorgen graag een pakket voor het ontbijt of de lunch. Met de lekkerste croissants van Den Haag. Royaal belegde broodjes en uiteraard een lekkere zoete snack.

In overleg stellen wij het pakket met jou samen.

Gallery

DS Patisserie in Den Haag maakt macarons logomacarons
DS Patisserie in Den Haag maakt macarons logomacarons
DS Patisserie in Den Haag maakt macarons logomacarons
DS Patisserie in Den Haag maakt macarons logomacarons
DS Patisserie in Den Haag maakt macarons logomacarons
DS Patisserie in Den Haag maakt macarons logomacarons
DS Patisserie in Den Haag maakt macarons logomacarons

Wij gaan jou helpen!

 Graag helpen wij jou door wat zorgen uit handen te nemen. Neem via het contact formulier onderaan de webite contact met ons op. Liever even bellen of mailen? Dat kan uiteraard ook!

Testimonials

“De opening is heel succesvol gelopen! we kregen veel complimenten over de macarons, dus ze vielen in de smaak! Bedankt! “

Restaurant Kruydt, Delft

“Wat zijn de macarons lekker! Onze gasten hebben genoten. Ik kreeg zelfs te horen dat die van jullie lekkerder zijn als van Laduree in Parijs. Dank je wel!”

Isabelle

“Mijn personeel heeft genoten van de kerstpakketten! Erg fijn dat ik zelf kon bepalen wat er zeker in moest zitten en dat jullie het verder aangevuld hebben.”

Daan

macarons

logos

geschenkenpakketen

winkel

Neem contact op

Contactgegevens.

DS Patisserie
Denneweg 136
2514 CL  Den Haag

+31 (0)70 406 24 33
info@dspatisserie.nl

Openingstijden.
Ma.   Gesloten
Di.     Gesloten
Wo.   10.00 - 17.30
Do.    10.00 - 17.30
Vr.     10.00 - 17.30
Za.    9.00 - 17.00
Zo.    9.00 - 13.00

Volg jij ons al op social media?

Pin It on Pinterest