fbpx

Logomacarons

Ben jij op zoek naar iets lekkers en origineels voor tijdens een vergadering, expositie, bruiloft, presentatie of voor een ander event? Wij zijn gespecialiseerd in het maken van logo macarons. Of het nu gaat om 20 stuks of 2000 stuks.

Wij denken graag met jou mee om het wauw effect te creëren. 

 

Informatie logomacarons.

Onze logomacarons zijn aan de passen naar jouw wensen. Zowel de kleur (vanaf 50 stuks), smaak vulling als het logo wat op de macaron komt is aanpasbaar. Persoonlijk raad ik wel aan om de macarons niet diepblauw, groen of rood te maken. Voor de diepe kleuren moet er redelijk wat kleurstof in de macaron wat je ook terug gaat zien wanneer ze gegeten worden.

Prijzen logomacarons.

De logomacarons zijn al vanaf 20 stuks te bestellen.

Vanaf 20 t/m 99 stuks kosten ze € 2,45 per stuk. Daarbovenop komt € 10,00 aan opstartkosten voor het verwerken van het logo tot het juiste bestand. 

Van 100 t/m 499 stuks zijn de kosten € 2,25 per stuk. Hierbij nemen wij de opstartkosten voor onze rekening. 

Vanaf 500 stuks zijn de kosten € 2,10 per stuk en zijn de opstartkosten gratis. 

Bovenstaande prijzen zijn inclusief 9 % BTW. 

Let op! De macarons kunnen niet per post verstuurd worden. Wel kunnen wij ze met een gespecialiseerde koeriersdienst laten bezorgen. De kosten hiervoor zijn vanaf € 35,00 per keer door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden.

Wat kunnen wij nog meer voor jou betekenen…

Vergadering

Wat zal je klant zich welkom voelen als je tijdens die vergadering waar een belangrijke deal gesloten wordt een macaron met het logo van het bedrijf van de klant erop serveert bij de koffie.

Net even dat stukje persoonlijke aandacht wat gewaardeerd wordt.

 

Trouwbedankjes

Zijn jullie op zoek naar een origineel trouwbedankje? Geef dan een zakje met logomacarons cadeau aan de gasten. Leuk met jullie initialen, trouwdatum, een mooie foto. En om het helemaal persoonlijk te maken kan je kiezen voor jullie favoriete smaken!

Relatiegeschenken

Als nieuwe klant is het zo leuk om een kleine attentie te ontvangen wanneer de handtekening onder een nieuwe samenwerking staat. Een lekker pakketje, macarons met het logo van de nieuwe klant of het project, of een taart met de boodschap dat je blij bent met de nieuwe samenwerking. Heb je interesse? Neem dan contact op en dan gaan we samen kijken wat het best bij het bedrijf past.

Wij gaan jou helpen!

 Graag helpen wij jou door wat zorgen uit handen te nemen. Neem via onderstaand contact formulier contact met ons op. Liever even bellen of mailen? Dat kan uiteraard ook naar info@dspatisserie.nl of 0614341505.

Neem contact op

Testimonials

“De opening is heel succesvol gelopen! we kregen veel complimenten over de macarons, dus ze vielen in de smaak! Bedankt! “

Restaurant Kruydt, Delft

“Wat zijn de macarons lekker! Onze gasten hebben genoten. Ik kreeg zelfs te horen dat die van jullie lekkerder zijn als van Laduree in Parijs. Dank je wel!”

Isabelle

“Mijn medewerkers hebben genoten van de kerstpakketten! Erg fijn dat ik zelf kon bepalen wat er zeker in moest zitten en dat jullie het verder aangevuld hebben.”

Daan

Gallery

DS Patisserie in Den Haag maakt macarons logomacarons
DS Patisserie in Den Haag maakt macarons logomacarons
DS Patisserie in Den Haag maakt macarons logomacarons
DS Patisserie in Den Haag maakt macarons logomacarons
DS Patisserie in Den Haag maakt macarons logomacarons
DS Patisserie in Den Haag maakt macarons logomacarons
DS Patisserie in Den Haag maakt macarons logomacarons

macarons

logos

geschenkenpakketen

winkel
DS Patisserie in Parijs

Over ons

Logo macarons by DS Patisserie bestaat sinds 2012. Nadat Delicious Sweetness, nu DS Patisserie in 2011 gestart is zijn wij al vrij snel begonnen met het maken van macarons voor de zakelijke markt. 

In 2016 hebben wij onze Franse patisserie geopend op de Denneweg in Den Haag. De macaron is één van de meest verkochte producten in de winkel naast de franse patisserie die wij maken.

Benieuwd naar het hele verhaal?

Openingstijden.

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag10.00 - 17.00
Vrijdag10.00 - 17.00
Zaterdag10.00 - 17.00
ZondagGesloten

 

Openingstijden.

Delicious Sweetness
Denneweg 136
2514 CL Den Haag

 

Pin It on Pinterest