fbpx

 

 

Werken bij DS Patisserie & De Lekkerste Brownies.nl

Wij houden van zoet! Jij ook? Dan is werken in onze winkel misschien wel de meest gevaarlijke en verleidelijke werkplek voor jou ;-). Wanneer wij vacatures vrij hebben dan staan ze hieronder. Je kan op de foto klikken voor de volledige vacature.

Bij DS Patisserie staat kwaliteit, smaak en genieten voorop. We zijn een klein en hecht team, dat hard werkt, maar ook houdt van gezelligheid. Wat het werken bij DS Patisserie leuk maakt, zijn de vrolijke klanten en de afwisseling. En zeg nou zelf wat is er nou leuker dan een product verkopen waar iedereen blij van wordt!

Vacature winkelmedewerker (6-18 uur per week)

Vacature winkelmedewerker (6-18 uur per week)

Dat jij alles op alles om klanten met een glimlach de deur uit te laten lopen vinden wij geweldig! Bij DS Patisserie bakken we onze producten met veel liefde en die liefde geven we door aan onze klanten. En aan onszelf natuurlijk, want proeven van al dat lekkers is natuurlijk een vereiste ;). Bij DS Patisserie werken betekent: werken in het luxere segment van de bakkerij waar ieder product en iedere klant met veel aandacht en zorg behandeld wordt.

read more
Vacature winkelhulp (Vanaf 4 t/m 12 uur in de week in overleg)

Vacature winkelhulp (Vanaf 4 t/m 12 uur in de week in overleg)

De leukste en lekkerste bijbaan van Den Haag. We horen je denken; leuk en lekker?! Jazeker! Producten proeven is namelijk een must als je bij ons komt werken! Dat jij alles op alles om klanten met een glimlach de deur uit te laten lopen vinden wij geweldig! Samen met jou willen wij onze klanten de liefde voor onze producten meegeven. Bij DS Patisserie werken betekent: werken in het luxere...

read more

Pin It on Pinterest