fbpx

Webshop

Wil je brownies bestellen die via de post verzonden worden? Klik dan op deze link en ga naar onze aparte pagina www.delekkerstebrownies.nl

 

Bestellen voor kerst 2020

Er kan niet meer besteld worden met afhaaldata 22, 23 en 24 December. De laatste datum hiervoor was 22 december tot 16.00 uur.

LET OP!!! 25 en 26 december zijn wij gesloten! Deze data moet je dus niet selecteren als afhaaldata.

 

 

 

Resultaat 17–24 van de 28 resultaten wordt getoond

 

Openingstijden  Afhaaltijden 
MaadagGesloten MaandagGesloten
Dinsdag10 – 18 Dinsdag10 – 18*
Woensdag10 – 18 Woensdag10 – 18*
Donderdag10 – 18 Donderdag10 – 18*
Vrijdag10 – 18 Vrijdag10 – 18*
Zaterdag9 – 17 Zaterdag9 – 17*
Zondag9 – 17 Zondag9 – 17*

*LET OP! Afhalen kan wanneer de bestelling één dag van tevoren is geplaatst voor 16.00 uur.

DS Patisserie
Denneweg 136
2514 CL
 
Tel. +31 (0)70 406 24 33
 
info@dspatisserie.nl
www.dspatisserie.nl

 

Over mij.

Wat leuk dat je interesse hebt in mijn winkel. Met veel aandacht en smaak maak ik dagelijks de patisserie, confituren en chocolade in de winkel. Begonnen als mijn hobby en nu mijn fulltime job met een prachtige winkel op de Denneweg in Den Haag. Wil je weten hoe het is gegaan van thuisbakker naar winkel op de Denneweg?

Lees dan hier het hele verhaal. 

Tot snel in de winkel!
Kelly.

Recente blogs

In mijn blogs neem ik je mee in mijn ondernemerschap. Daarnaast kom je de beste tips te weten uit het bakkersvak en laat ik je het verhaal weten achter de Franse patisserie en verschillende ingrediënten. En uiteraard enkele recepturen van Franse patisserie.
Een Franse traditie: Galette des Rois.

Een Franse traditie: Galette des Rois.

Als Franse patisserie hebben wij in Januari uiteraard de Galette des Rois in het assortiment. Bij onze Franse klanten bekend, maar bij andere klanten iets minder. In dit blog lees je wat de Galette des Rois precies is en kom je een stukje te weten over deze Franse traditie en de historie ervan. 

Een drukke tijd met Sinterklaas en kerst

Een drukke tijd met Sinterklaas en kerst

Het is eind November. De kerstversiering hangt bij ons op de Denneweg. De reclames gaan meer en meer over Sinterklaas en Kerst en het wordt weer echt koud. Het einde van het jaar is in zicht… 

Op de social media kanalen zijn er al mensen aan het terug kijken op 2018 en doelen aan het stellen voor 2019. Nu al!? denk ik dan. Help! Voor mij voelt het nog zeker niet dat het jaar afgelopen is. De drukste tijd van het jaar staat voor de deur.

Vanille | Hoe worden vanillestokjes gemaakt?

Vanille | Hoe worden vanillestokjes gemaakt?

Toen ik begon met het schrijven van een blog over vanille bleek al snel dat ik het niet in één blog kan verwerken. Ik kan natuurlijk een algemeen verhaal schrijven over vanille, maar ik wil jullie door middel van mijn blogs juist iets meer vertellen over het product. Hoe het kan dat vanille zo duur is, hoe vanillestokjes gemaakt worden, de verschillende soorten, maar ook waar je het voor kan gebruiken.
Je merkt het al, te veel informatie voor één blog 🙂 In het eerste blog kon je al lezen over mijn eerste ervaring met vanille en waarom het nu zo schaars en duur is. In dit tweede blog lees je hoe vanillestokjes gemaakt worden. Wist jij al dat vanille eigenlijk een orchidee is?

Contactgegevens.

DS Patisserie
Denneweg 136
2514 CL  Den Haag

+31 (0)70 406 24 33
info@dspatisserie.nl

Onze openingstijden van de winkel.
Ma.   Gesloten
Di.     10.00 - 18.00 (alleen in December)
Wo.   10.00 - 18.00
Do.    10.00 - 18.00
Vr.     10.00 - 18.00
Za.     9.00 - 17.00
Zo.     9.00 - 17.00

Volg jij ons al op social media?

Wil jij tips en inspiratie ontvangen?
Schrijf je in en ontvang 2 x per maand onze Sweet Talk met de leukste tips, onze blogs en inspiratie.
Sweet talk

Pin It on Pinterest