fbpx

Webshop

Bestel vandaag voor 20.00 uur en haal morgen* vanaf 10.00 uur op in de winkel aan de Denneweg.

 

Wil je brownies bestellen die via de post verzonden worden? Klik dan op deze link en ga naar onze aparte pagina www.delekkerstebrownies.nl

 

 

Openingstijden  Afhaaltijden 
MaadagGesloten MaandagGesloten
DinsdagGesloten DinsdagGesloten
Woensdag10 – 15 Woensdag10 – 15*
Donderdag10 – 15 Donderdag10 – 15*
Vrijdag10 – 15 Vrijdag10 – 15*
Zaterdag9 – 13 Zaterdag9 – 13*
Zondag9 – 13 Zondag9 – 13*

*LET OP! Afhalen kan wanneer de bestelling één dag van tevoren is geplaatst voor 20.00 uur.

DS Patisserie
Denneweg 136
2514 CL
 
Tel. +31 (0)70 406 24 33
 
info@dspatisserie.nl
www.dspatisserie.nl

 

Het is zover!

Zo gaaf… De eerste workshops staan nu echt gepland. Al ruim een jaar zit het in mijn hoofd dat ik de kennis die ik heb graag wil overdragen. Maar hoe?!

Had je mij vijf jaar geleden gevraagd om workshops te geven dan had ik nee gezegd. ‘Ik heb niet genoeg kennis, ik ben niet goed genoeg.’ waren dan mijn antwoorden geweest. Allemaal mindfucks, veel beren op de weg. Door het ondernemen ben ik gegroeid. En zo ben ik ook hier naartoe gegroeid. Naar het geven van workshop.

Het doorgeven van mijn kennis aan jou. Wil je weten welke workshops er voor nu gepland staan? Scroll dan snel naar beneden.

Over mij.

Wat leuk dat je interesse hebt in mijn winkel. Met veel aandacht en smaak maak ik dagelijks de patisserie, confituren en chocolade in de winkel. Begonnen als mijn hobby en nu mijn fulltime job met een prachtige winkel op de Denneweg in Den Haag. Wil je weten hoe het is gegaan van thuisbakker naar winkel op de Denneweg?

Lees dan hier het hele verhaal. 

Tot snel in de winkel!
Kelly.

Recente blogs

In mijn blogs neem ik je mee in mijn ondernemerschap. Daarnaast kom je de beste tips te weten uit het bakkersvak en laat ik je het verhaal weten achter de Franse patisserie en verschillende ingrediënten. En uiteraard enkele recepturen van Franse patisserie.
Blindbakken, wat is het en waarom?

Blindbakken, wat is het en waarom?

Weet jij het geheim van onze citroen-meringue tartelettes of de lekkerste quiche die je thuis kan maken? Dat is natuurlijk de krokante bodem. Dit komt doordat we de bodem eerst blind bakken. Wil je weten wat het is en waarom dit verstandig is? Ik leg het jou uit in dit blog.

Hoe heb ik het afgelopen jaar beleefd: Een terugblik op 2018

Dat was hem alweer. Het jaar 2018 is alweer voorbij. In dit blog vind je een terugblik op 2018. Het jaar met een super lange zomer. Ook het jaar waarin ik de laatste bruidstaarten heb gemaakt op bestelling. En het jaar waarin we begonnen zijn aan de naamsverandering van Delicious Sweetness naar DS Patisserie. Wil je weten hoe ik dit jaar zakelijk en privé heb beleefd? Lees dan verder.

Contactgegevens.

DS Patisserie
Denneweg 136
2514 CL  Den Haag

+31 (0)70 406 24 33
info@dspatisserie.nl

Onze openingstijden van de winkel.
Ma.   Gesloten
Di.     10.00 - 21.00
Wo.   10.00 - 21.00
Do.    10.00 - 21.00
Vr.     10.00 - 21.00
Za.     9.00 - 21.00
Zo.     9.00 - 19.00

Volg jij ons al op social media?

Wil jij tips en inspiratie ontvangen?
Schrijf je in en ontvang 2 x per maand onze Sweet Talk met de leukste tips, onze blogs en inspiratie.
Sweet talk

Pin It on Pinterest