fbpx

Dat jij alles op alles om klanten met een glimlach de deur uit te laten lopen vinden wij geweldig! Bij DS Patisserie bakken we onze producten met veel liefde en die liefde geven we door aan onze klanten. En aan onszelf natuurlijk, want proeven van al dat lekkers is natuurlijk een vereiste ;). Bij DS Patisserie werken betekent: werken in het luxere segment van de bakkerij waar ieder product en iedere klant met veel aandacht en zorg behandeld wordt.

Wie zijn wij?

DS Patisserie is dé patisserie waar je moet zijn als je op zoek bent naar de lekkerste brownies, heerlijk ijs, croissants en macarons. Waar wij voor staan zijn pure ingrediënten van goede kwaliteit. Pistache ijs gemaakt met 100% pistachepasta, smaakstoffen komen er bij ons niet in. Geen margarine, maar pure roomboter. En liefde, heel veel liefde. Dit zie je terug in onze producten in de winkel, het gelach van onze medewerkers en: je proeft het ook! Naast DS Patisserie wordt er nog een ander bedrijf vanuit de patisserie gerund: De Lekkerste Brownies waarmee we onze fantastisch smeuïge brownies door heel Nederland versturen.

Wat ga je doen?

Je werk zal bestaan uit het goed laten reilen en zeilen van de patisserie. Dit doe je door samen met je collega’s verschillende werkzaamheden uit te voeren zoals:

 • Zorgen dat de winkel er tiptop uitziet. Zijn alle producten bijgevuld? Is alles schoon en netjes?
 • Het (af)bakken van de lekkerste producten zoals boterige croissants, heerlijk frans brood en onze beroemde brownies.
 • Het schoonhouden van de winkel.
 • Klanten voorzien van lekkers: croissants, een kopje koffie, een ijsje? Jij zorgt ervoor dat klanten met een lach op hun gezicht de deur uitlopen.
 • Overige werkzaamheden zoals: koekjes inpakken, macarons vullen en brownies op de post doen.
 • De winkel afsluiten en netjes achterlaten voor je collega, die de volgende ochtend begint
 • Veel lekkers proeven natuurlijk!

Verderop in deze vacature lees je hoe een gemiddelde werkdag bij ons eruit ziet.

Wat maakt jou de perfecte winkelmedewerker?

 • Je bent opgewekt en vrolijk en vind het leuk om mensen te helpen met het uitkiezen van al dat lekkers.
 • Je bent zelfstandig, kunt goed in je eentje werken maar vind het daarnaast ook superleuk om samen te werken met een hecht en gezellig team.
 • Je hebt oog voor detail en bent nauwkeurig, hierdoor zie je bijvoorbeeld precies of alle producten netjes op een rij staan.
 • Je vindt het leuk om zowel doordeweeks, als in de gezellige drukte van het weekend te werken.
 • Een absolute vereiste is dat je humor hebt. Er wordt bij ons namelijk veel gelachen;)
 • Je hoeft niet te kunnen bakken maar bent wel nieuwsgierig en bereidt om nieuwe dingen te leren, zoals het maken van onze heerlijke brownies!

Wat bieden wij jou?

 • Een plek in het gezelligste bakkersteam van Den Haag
 • Een passend salaris, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op fulltime basis volgens de CAO Bakkerij.
 • 10 % korting op al het lekkers wat wij maken en je in de winkel verkoopt.
 • Tijdens werktijd genieten van een lekker croissantje/ijsje.

Zo ziet jouw dag eruit.

Je werkdag is vandaag van 14.00 tot 19.15. Nadat je iets voor twee de winkel binnenstapt kleed je je om, en doe je lekker een bakkie met je collega van de ochtenddienst. Je collega praat je bij over de belangrijke dingen. Hij vertelt je wat er allemaal al gebeurd is die ochtend en welke werkzaamheden er die dag nog op de planning staan. Moeten er nog brownies gebakken worden? Staan er bestellingen klaar die in de middag worden opgehaald? Het belangrijkste deze middag is dat je alle klanten, die binnen komen lopen, goed helpt en adviseert bij het maken van een keuze. Tussendoor doe je overige werkzaamheden die vandaag op het lijstje staan. Het lijstje wisselt iedere dag. De ene keer is dit het verpakken van onze amandelkoekjes of het maken van De Lekkerste Brownies. De andere keer het vullen van macarons.

Nadat je een aantal taken van het lijstje hebt afgewerkt pak je een kop koffie. Je kijkt op de klok en ziet dat het 16.00 is. Tijd om te beginnen met de voorbereidingen zodat je om 18.00, als de winkel sluit, alles klaar hebt om de winkel op te ruimen en schoon te maken. Je zet de vaatwasser vast een keertje aan en je checkt of er genoeg croissants afgebakken zijn, waar je collega morgenochtend amandelcroissantjes van maakt. Je zorgt ervoor dat alle producten in de winkel netjes zijn aangevuld en je haalt vast een doekje over de ijsmachine. Om 18.00 pak je de sleutel en, nadat je de planten hebt binnengehaald, draai je de deur van de winkel dicht. Tijd om te starten met de werkzaamheden die ervoor zorgen dat je de winkel tiptop achterlaat voor je collega die de volgende ochtend opstart. Tussendoor geniet je natuurlijk van een ijsje. Nadat alle producten zijn aangevuld, de vaatwasser aanstaat en alle werkbanken schoon zijn, ga je dansend met de stofzuiger door de winkel. Zodat ook de stofzuiger kan genieten van al het lekkers.

Als je alle werkzaamheden van de afsluitlijst afgevinkt hebt en hebt gecheckt of de koelingen en vriezers echt dicht zitten schrijf je nog een korte overdracht naar je collega voor de volgende ochtend. Het is nu ongeveer 19.15 uur en met een tas vol lekker brood en wat amandelcroissants voor het ontbijt draai je de deur dicht om naar huis te gaan.

Denk jij nu, waar is dat recept van de brownies want ik wil nu al aan de bak? Stuur een bericht via Instagram of mail naar info@dspatisserie.nl Samen drinken we dan snel een bakkie waar je dan natuurlijk meteen onze brownies en macarons kan proeven J

Kleurrijke foto van macarons gemaakt door DS Patisserie in Den Haag

Wil jij tips en inspiratie ontvangen?

 

Schrijf je in en ontvang 2 x per maand onze Sweet Talk met de leukste tips, onze blogs en inspiratie.

Yes! Zodra de volgende Sweet Talk verzonden wordt dan ontvang jij deze ook.

Pin It on Pinterest