fbpx

Sinterklaas 2018

Op 17 November is het alweer zover en komt Sinterklaas weer in Nederland aan met zijn pieten. Vorig jaar mochten wij Sinterklaas helpen met het maken van chocoladeletters en ook dit jaar heeft hij ons dit vertrouwen gegeven.

Omdat het vorig jaar zo goed ging heeft Sinterklaas ons gevraagd of wij de inpak pieten dit jaar wat werk uit handen willen nemen en op verzoek de chocoladeletters in willen pakken. Uiteraard kunnen wij dit niet weigeren. Wel hebben wij gezegd dat dit alleen kan als de letters vooraf besteld worden. Dus bij het kopen van een chocoladeletter die in de winkel ligt kunnen wij deze niet altijd verpakken door de drukte.

Verder hebben wij dit jaar naast de pure, melk en witte chocoladeletters ook een roze letter! Deze letter is gemaakt van de nieuwe Ruby chocolade van Callebaut. De chocolade krijgt de roze kleur door een bepaalde bewerking in het proces van de cacao. Het is dus de natuurlijke kleur! Qua smaak heeft het wat weg van yoghurt, rood fruit en een klein beetje witte chocolade. Wil je de Ruby chocolade eerst proeven voor je hem besteld? Vraag er dan naar in de winkel en wij laten het proeven.

Al onze chocoladeletters spuiten wij met de hand op. Hiervoor gebruiken wij Belgische Callebaut chocolade. Doordat het handwerk is kunnen de letters iets in gewicht verschillen. De prijs per letter is € 8,90, ze wegen ongeveer 200 gram. 

Chocoladeletter puur DS Patisserie
Pure chocolade

Deze pure chocoladeletter gemaakt van Callebaut chocolade is gedecoreerd met gemengde noten en weegt ongeveer 200 gr.

Chocoladeletter melk DS Patisserie
Melk chocolade

Deze melk chocoladeletter gemaakt van Callebaut chocolade is gedecoreerd met cacao nibs en chocoladeparels  en weegt ongeveer 200 gr.

Chocoladeletter wit DS Patisserie
Witte chocoladeletter

Deze witte chocoladeletter gemaakt van romige Callebaut chocolade is gedecoreerd met  amandelen en weegt ongeveer 200 gr.

Chocoladeletter ruby DS Patisserie
Ruby chocoladeletter

Deze ruby chocoladeletter gemaakt van Callebaut chocolade is gedecoreerd met bosvruchten crunch en weegt ongeveer 200 gr.

Hoelang duurt het nog tot Sinterklaas aankomt?

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Chocoladeletter DS Patisserie ingepakt

Bestellen chocoladeletters

Wil je er zeker van zijn dat de chocoladeletters in de letter en smaak die je wil ingepakt voor je klaarliggen?

Bestel ze dan via het bestelformulier die je hieronder kan downloaden. De bestellijst moet uiterlijk woensdag 28 November ingeleverd worden om de bestelling het weekend voor Sinterklaas op te halen. Wil je de letters eerder ophalen dan kan dit uiteraard ook!

Het formulier is zo gemaakt dat je deze op de computer kan invullen en per mail weer naar ons terug kan sturen. Uiteraard kan je hem ook printen en inleveren in de winkel.

Wij sturen altijd een bevestiging van de order!

Wil je meer dan 20 chocoladeletters of Sinterklaas pakketten bestellen?

Vul dan onderstaand formulier in voor een aangepaste prijs. Het is ook mogelijk om een bedrijfslogo op de chocoladeletters te plaatsen.

Contactgegevens.

DS Patisserie
Denneweg 136
2514 CL  Den Haag

+31 (0)6 14 34 15 05
info@delicious-sweetness.nl

Openingstijden.
Ma.   Gesloten
Di.     Gesloten
Wo.   8.00 - 17.30
Do.    8.00 - 17.30
Vr.     8.00 - 17.30
Za.    8.00 - 17.00
Zo.    8.00 - 12.00

Volg jij ons al op social media?

Pin It on Pinterest