fbpx

Het e-book met receptuur en stap voor stap uitleg om zelf de lekkerste citroen-meringue taart te maken.

Herken jij onderstaande problemen ook als thuisbakker?

☑︎ Ik wil wel eens iets anders bakken als een appeltaart.

☑︎ Ik zou zo graag willen weten welke trucjes en tips bakkers hebben om efficiënter te gaan bakken.

☑︎ Ik heb het zo druk met mijn gezin en werk dat ik niet weet waar ik de tijd vandaan moet halen als ik bakken wil.

☑︎ Wanneer ik het woord meringue hoor denk ik al HELP!

☑︎ Ik wil familie/vrienden wel eens verassen met een andere taart.

 

Ik help thuisbakkers nog beter te bakken!

Wil jij…?

Efficiënter met je baktijd omgaan zodat je vaker kan bakken?

Graag weten hoe je makkelijker werkt met een spuitzak?

Dat je meringue altijd lukt?

De tips en trucs weten uit het bakkersvak?

Thuis de lekkerste citroen-meringue taart maken?

Ik help jou graag! Download nu het ebook om thuis de lekkerste citroen-merinuge taart te maken! Jij verrast familie en vrienden met deze taart. Bovendien lukt het jou nu altijd om meringue te maken..

Leer stap-voor-stap de lekkerste citroen-meringue taart maken.

In het ebook staat heel duidelijk uitgelegd hoe jij stap voor stap deze taart kan maken. Het voordeel is dat je de taart niet in 1 dag hoeft te maken. De bodem kan je maximaal 2 weken van tevoren maken zodat het jou tijd scheelt.

Hoe werkt het?

Wanneer jij je inschrijft krijg je binnen één uur een mail met de link naar het ebook. Daarna stuur ik je nog enkele emails met tips over bakken en kan je mij altijd per mail benaderen als je vragen hebt.

 

Wat leer je in het ebook?

Je leert hoe je de taart in stappen kan maken zodat het je minder tijd kost als je hem nodig hebt.

Je leert hoe je meringue vanaf nu altijd stijf wordt. Dus nooit meer stress als je in een receptuur meringue ziet staan!

Je krijgt meer plezier in bakken! Door de tips en trucs die je leert wordt bakken nog leuker.

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben Kelly Koopmans. Gerard is de liefde van mijn leven die mij laat genieten. Ik hou van bakken en weekendjes weg. In 2011 ben ik mijn bedrijf Delicious Sweetnes gestart. In 2016 ben ik mijn Franse patisserie ‘DS Patisserie’ gestart op de Denneweg in Den Haag. Nu is het de tijd om alle kennis die ik heb over bakken met jullie te delen zodat jullie ook kunnen leren van de tips en trucs uit het bakkersvak. Ik wil graag dat jij net zoveel plezier hebt in het maken van Franse patisserie als dat ik heb!

Veel gestelde vragen.

Wanneer ontvang ik het ebook?

Binnen 1 uur na inschrijving ontvang je het ebook in jouw mailbox.

Wat heb ik nodig voor de online cursus?

Voor het ebook zelf alleen een computer. Voor het maken van de recepturen staan de ingrediënten duidelijk vermeld op het boodschappenlijstje en in het receptenboek.

Heb ik speciaal bakgereedschap nodig?

Ik raad het aan om een keukenthermometer aan te schaffen als je deze nog niet hebt. Daarnaast is een keukenmachine wel erg handig, maar met een handmixer kan het ook. Uiteraard kan een weegschaal niet ontbreken.

Waar kan ik de ingrediënten vinden die gebruikt worden?

Alles wat er gebruikt wordt in de recepturen is gewoon verkrijgbaar bij de supermarkt.

Waar kan ik terecht als ik vragen heb?

Je kan mij altijd mailen als je vragen hebt op info@dspatisserie.nl

Pin It on Pinterest