fbpx

Kerst bij DS Patisserie

Ben jij al druk bezig met het plannen van het kerstdiner? Gaan jullie dit jaar gourmetten, uit eten of zelf het diner bereiden?

De kerstdagen staan toch vaak in het teken van eten. Ontbijt, diner, lunchen of brunchen. Er wordt gekookt en gepland. Dan is het altijd weer de vraag “Wat gaan we koken?”. Het blijft lastig. Maken we alles zelf of kopen we producten kant en klaar. Alles zelf maken is echt wel een klus als je het super uitgebreid wil gaan doen. Keuzes maken dus.

Mogen wij jou dit jaar helpen? Mogen wij een klein beetje van de stress uit handen nemen? Wij doen het graag voor je.

 

Dit jaar hebben wij weer 2 kerstdesserts gemaakt. 2 verschillende smaken. Maar ook 2 varianten in bereidingen. Bij de Pavlova leveren wij de meringue en crème aan. Wij hebben ervoor gekozen om het fruit niet mee te leveren. Zo kan je zelf kiezen hoe je hem wil decoreren en wordt hij helemaal zoals jij hem wil hebben! De pavlova moet je zelf thuis in elkaar zetten. Of wil je het super makkelijk, dan hebben wij een 6 persoons macaron met een crème van melkchocolade, gedecoreerd met caramel en gezouten pinda’s.

Zoals je ziet is er voor iedereen wat!

 

Kerstdessert Pavlova DS Patisserie
Pavlova

Na het succes van voorgaande jaren ook dit jaar weer de Pavlova. De Pavlova wordt in onderdelen aangeleverd zodat je deze thuis zelf in elkaar kan zetten. Hij wordt dit jaar geleverd met meringue en crème. Het fruit moet je dit jaar zelf halen. Zo kan je zelf de smaak van de pavlova bepalen! Uiteraard zit er een handleiding bij hoe je hem het beste in elkaar kan zetten. Een beetje van DS Patisserie en een beetje van jezelf 😉

Kerstdessert dessertmacaron DS Patisserie
Dessert macaron

Deze 6-persoons macaron steelt zeker de show als dessert tijdens de kerstdagen. Zeker nu de macaron in opkomst is een super leuk dessert! Hij is gevuld met een crème van melkchocolade welke niet zo zwaar is. Daarnaast decoreren wij hem met caramel en gezouten pinda’s. Mooi te presenteren op een plateau om daarna aan tafel aan te snijden.

Galette des Rois DS Patisserie Driekoningen
Galette des Rois

Deze bladerdeegtaart gevuld met frangipane is een traditie in Frankrijk. Wij maken hem uiteraard ook inclusief fève en kroon. Elk jaar wordt hij gegeten op Driekoningen (6 Januari). In de taart is een beeldje (fève) verstopt. Degene die dit beeldje in zijn stuk taart heeft zitten is de koning van die dag. Binnenkort komt er een blog online over deze traditie.

Gewijzigde openingstijden

 

Maandag 23 December 8.00 – 18.00

Dinsdag 24 December 8.00 – 16.00 

Woensdag 25 December  8.00 – 12.00 

Donderdag 26 December – Gesloten

 

Wij zijn gesloten van 26 December t/m 7 Januari.

Woensdag 8 Januari zijn wij er weer vanaf 8.00 uur.

 

Kerst bestellijst DS Patisserie

Kerstdessert bestellen Den Haag

Gaan jullie zelf koken tijdens de feestdagen maar heb jij je handen al vol aan het voor, tussen en hoofdgerecht? Wij helpen jou graag met het dessert!

Bestel het dessert  via het bestelformulier die je hieronder kan downloaden. De bestellijst dient uiterlijk zaterdag 21 December ingeleverd te worden om de bestelling op 23, 24 of 25 december op te halen.

De bestellijst kan je hieronder downloaden of ophalen in de winkel.

Contactgegevens.

DS Patisserie
Denneweg 136
2514 CL  Den Haag

+31 (0)70 406 24 33
info@dspatisserie.nl

Openingstijden winkel.
Ma.   Gesloten
Di.     Gesloten
Wo.   8.00 - 19.00
Do.    8.00 - 19.00
Vr.     8.00 - 19.00
Za.    8.00 - 19.00
Zo.    8.00 - 19.00

Volg jij ons al op social media?

Pin It on Pinterest