fbpx
Blog DS Patisserie Drukke tijd met kerst en Sinterklaas

Het einde van het jaar…

Het is eind November. De kerstversiering hangt bij ons op de Denneweg. De reclames gaan meer en meer over Sinterklaas en Kerst en het wordt weer echt koud. Het einde van het jaar is in zicht…

Op de social media kanalen zijn er al mensen aan het terug kijken op 2018 en doelen aan het stellen voor 2019. Nu al!? denk ik dan. Help! Voor mij voelt het nog zeker niet dat het jaar afgelopen is. De drukste tijd van het jaar staat voor de deur. In November ben ik bezig met het maken van bestellijsten voor kerst, producten maken en fotograferen voor de kerstdagen en daarnaast zorgen dat er voldoende ingrediënten en verpakkingen aanwezig zijn zodat dit niet last minute geregeld hoeft te worden. We zitten vol in de Sinterklaas productie en stiekem zijn we al een beetje begonnen met de productie voor de Royal Christmas Fair. Hier staan we met confituur, caramel, koekjes, brownies, chocoladetruffels en uiteraard macarons. Veel macarons…

 

Kerst bestellijst.

Afgelopen weekend zette Sinterklaas weer voet aan wal in Nederland en je merkt gelijkt dat hij er is. De verkoop van chocoladeletters gaat lekker en langzaam aan druppelen de bestellijsten voor de chocoladeletters ook binnen. Ondertussen wordt de vraag naar de bestellijst voor kerst ook groter. Het dessert zit in mijn hoofd en deze week ga ik hem proefdraaien en fotograferen. Begin volgende week is de kerst bestellijst dan ook te bekijken op de site en ligt hij in de winkel.

Dit jaar hebben we 3 verschillende kerstdesserts. Uiteraard de Pavlova na het succes van de afgelopen 2 jaar. Daarnaast een licht 1-persoons dessert en een 6-persoons macaron in een wat zwaardere smaak.  Deze kerstdagen dus ook een super lekker 1-persoons dessert. Dit was een leermoment van vorig jaar. 🙂

 

Plannen is zo belangrijk.

Ook dit jaar probeer ik weer beter voorbereid te zijn als vorig jaar en tegemoet te komen aan de wensen die jullie hebben. Zo leren ook wij weer elk jaar bij en kunnen we kleine dingen aanpassen zodat de voorbereiding voor ons soepeler loopt. Voor nu probeer ik soms iets meer rust in te brengen en niet continu door te gaan zodat ik iets fitter uit de decembermaand kom als vorig jaar. Het blijft lastig want mijn hoofd gaat door en ideeën blijven stromen. Gelukkig wordt ik iets verstandiger en weet ik dat het niet mogelijk is om alle ideeën uit te werken. Voor dit jaar een paar en volgend jaar is het ook weer kerst en kan het altijd nog. 🙂

 

Sinterklaastaart DS Patisserie

Sinterklaastaart op bestelling te krijgen.

Kerstmarkt Royal Christmas Fair Den Haag DS Patisserie

Stand DS Patisserie Royal Christmas Fair 2017

Iets vaker de ‘Sweet Talk’.

Wanneer je onze nieuwsbrief ontvangt dan ontvang je deze tot het einde van het jaar iets vaker. Het zal niet vaker dan 1 keer per week zijn. In 2019 wordt dit weer gewoon eens in de 2 weken. De komende weken delen wij graag inspiratie, tips en recepten voor Sinterklaas en kerst met jullie zodat jullie ultiem van de feestdagen kunnen genieten!

Ontvang je de ‘Sweet Talk’ nog niet maar wil je deze wel graag ontvangen? Schrijf je dan hier in zodat je als eerst tips, inspiratie en de bestellijst voor de kerstdagen ontvangt.

Wij gaan deze week de laatste hand leggen aan de producten voor kerst. Ik hoop dat jullie ook veel leuks op de planning hebben staan. Voor nu wens ik jullie een fijne week toe!

 

 

Wil jij tips en inspiratie ontvangen?

 

Schrijf je in en ontvang 2 x per maand onze Sweet Talk met de leukste bakkerstips, onze blogs, tips en inspiratie.

Yes! Je gaat de Sweet Talk ontvangen.

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel