fbpx

Delicious post

De afgelopen weken hebben wij in onze winkel zo vaak de vraag gekregen of wij ook dingen per post konden versturen. Na een paar test pakketjes te hebben verstuurd met macarons en chocoladerepen kwam dit niet aan zoals mijn producten gegeten moeten worden. Dus ik ben verder op zoek gegaan.

En zie hier… Delicious Post is ontstaan! Bij Delicious Post versturen wij brownies en blondies per brievenbuspost. Helemaal handig, want de ontvanger hoeft er niet voor thuis te blijven! 🙂

Kies je product

Bestel op werkdagen voor 12.00 uur, dan bakken wij het vandaag en verzenden wij het morgen voor jou! Zo wordt het product zo vers mogelijk verzonden. Uiteraard kan je ook zelf je verzenddatum invullen als hij op een bepaalde dag geleverd moet worden!

Resultaat 1–6 van de 29 resultaten wordt getoond

#omdatjehetverdientbrownies

Er zijn genoeg momenten in het leven waarbij iemand wat lekkers verdient. Een steuntje in de rug in een moeilijke tijd, omdat iemand je te hulp is geschoten of gewoon, omdat het lekker is.4Hiervoor zijn de #brievenbusbrownies het perfecte cadeau. Wij zorgen voor een leuke kaart en schrijven wanneer je dat wil jouw persoonlijke boodschap met de hand op de kaart. Een doosje met een mix aan smaken van 8 brownies kan je al bestellen vanaf € 12,95 excl. € 3,95 verzendkosten.

#Zorgbrownies

Wil jij het personeel in het verzorgingstehuis van je vader of moeder een hart onder de riem steken? Of je buurvrouw die zich volledig inzet in deze tijd?  Stuur een doos brownies op per post. Wij zorgen voor een leuke kaart waar we met de hand een persoonlijke boodschap op schrijven.  

#Verjaardagsbrownies

Je beste vriend(in) is jarig en je kan het feestje niet komen vieren. Een beetje een domper die verjaardag dit jaar. Maak de jarige blij een stuur een doosje brownies!

Chocolate is always a good idea…  

Contactgegevens.

DS Patisserie
Denneweg 136
2514 CL  Den Haag

+31 (0)6 14 34 15 05
info@dspatisserie.nl

Besteld op werkdagen voor 12.00 uur dan geldt onderstaand schema. Tenzij je zelf een verzenddatum opgeeft.

BesteldagVerzenddagAankomstdag
MaandagMaandagDinsdag*
DinsdagDinsdagWoensdag*
WoensdagWoensdagDonderdag*
DonderdagDonderdagVrijdag*
VrijdagVrijdagZaterdag*
Zaterdag en ZondagMaandagDinsdag*

 * PostNL bezorgd in 90% van de gevallen de volgende dag. Bij 10% van de bezorgingen is dit een dag later. 

Volg jij ons al op social media?

Pin It on Pinterest