fbpx

Gefeliciteerd met jullie verloving!

Yes! Het is zover, één van jullie beiden is op de knieën gegaan om je lief te vragen de rest van jullie leven samen te zijn.  Na dit speciale moment beginnen jullie aan de voorbereidingen voor jullie huwelijksdag. De favoriete website van dit moment is Pinterest, op zoek naar inspiratie voor die geweldige dag die komen gaat. Na het vastleggen van de locatie, het uitzoeken van de bruidsjurk en het pak, de fotograaf en uiteraard de ringen is het nu tijd om de bruidstaart uit te zoeken.  

 

Met heel veel liefde help ik jullie de perfecte bruidstaart te ontwerpen en leveren in de regio Den Haag! De taart zoals jullie die in gedachten hebben op één van de mooiste dagen van jullie leven. We beginnen met een idee die jullie hebben en maken hier samen de taart van jullie dromen van. Bruidstaarten beginnen vanaf € 7,50 per persoon.

 

Ik maak bruidstaarten vanaf 30 personen of meer. Taarten tot en met 3 lagen (ong. 50-55 personen max.) bezorgen wij niet. Deze kunnen in de winkel opgehaald worden. Vanaf 4 lagen bezorgen wij de bruidstaart tegen een kleine vergoeding.

 

 

Het eerste contact.

Het liefst heb ik 4-6 maanden voor de trouwdatum contact met jullie om te kijken of de trouwdatum nog vrij is en of ik jullie verder kan helpen. Als dit lukt kunnen we een proeverij inplannen.

De proeverij.

De proeverij kan in de winkel plaatsvinden als jullie nog niet weten wat jullie willen. Daarnaast is het mogelijk om thuis op je gemak te proeven en later contact te hebben over het ontwerp. 

Bakken maar!

Nadat ik 2 weken voor de trouwdag contact met jullie heb gehad om de laatste dingen nog door te spreken begin ik een met de voorbereidingen en het bakken zodat de taart perfect is op jullie trouwdag.

De trouwdag.

Op de afgesproken tijd bezorg ik de bruidstaart op locatie. Ik geef de laatste tips zodat het aansnijden perfect gaat verlopen. Nu is het alleen nog maar genieten voor jullie! 

Wil je meer informatie? 

 

LET OP!   LET OP!   LET OP!

In Juli en Augustus maak ik geen bruidstaarten. De rest van het jaar bezorg ik bruidstaarten op donderdag en vrijdag in de regio Den Haag. Andere dagen ben ik niet beschikbaar.  

Wanneer je het formulier hieronder invult  dan neem ik binnen 4 dagen contact met jullie op. 

Ervaringen

We wilde je even bedanken voor de prachtige en heerlijke taart! Hij viel in de smaak en we hebben nog 2 lagen over!!
 
Dus die gaan nu de vriezer in en op speciale momenten hebben we nog een heerlijk stuk taart!
 
Dankjewel!
Juliette en Pepijn

We hebben zaterdag een super dag gehad! Alles is verlopen zoals we hadden bedacht.

De taart was echt een plaatje en smaakte ook nog heerlijk. Nogmaals dank voor de heerlijke taart!

Inge en Eric

Contactgegevens.

DS Patisserie
Denneweg 136
2514 CL  Den Haag

+31 (0)70 406 24 33
info@dspatisserie.nl

Onze openingstijden van de winkel.
Ma.   Gesloten
Di.     Gesloten
Wo.   8.30 - 18.00
Do.    8.30 - 18.00
Vr.     8.30 - 18.00
Za.     9.00 - 17.00
Zo.     9.00 - 17.00

Woensdag 5 mei (Bevrijdingsdag) zijn wij geopend van 8.30-17.00 uur. Donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij geopend van 8.30 - 16.00 uur.

Volg jij ons al op social media?

Wil jij tips en inspiratie ontvangen?
Schrijf je in en ontvang 2 x per maand onze Sweet Talk met de leukste tips, onze blogs en inspiratie.
Sweet talk

Pin It on Pinterest