Welkom op het blog van DS Patisserie geschreven door Kelly.
In dit blog neem ik je mee in mijn ondernemerschap. Daarnaast kom je de beste tips te weten uit het bakkersvak en laat ik je het verhaal weten achter de Franse patisserie en verschillende ingrediënten. En uiteraard enkele recepturen van Franse patisserie.
Waarom begin ik een blog?
Yes! Mijn eerste blog staat online.
Toen ik in 2011 met mijn bedrijf Delicious Sweetness begon had ik nooit kunnen denken dat ik jaren later een Franse patisserie zou hebben op de Denneweg in Den Haag. Sinds ik ondernemer ben groei ik, persoonlijk en uiteraard ook zakelijk. Ik vindt het dan ook super gaaf dat ik jullie in de toekomst blij mag maken met inspiratie, recepten, warenkennis, de struggles van het ondernemer zijn en veel meer.
Wil je weten wat ik wil bereiken met mijn blog, lees dan verder…
Openingstijden.
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | Gesloten |
Woensdag | Gesloten |
Donderdag | 10.00 - 17.00 |
Vrijdag | 10.00 - 17.00 |
Zaterdag | 10.00 - 17.00 |
Zondag | Gesloten |
Openingstijden.
Delicious Sweetness |
Denneweg 136 |
2514 CL Den Haag |